Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W ile dochodzi przelew na paypal
Mam pytanie, wysłałem pieniądze na swoje konto w paypal z mbanku szybkim przelewem.
Ile trwają błyskawiczne przelewy na paypala. Czekam już 20 min.
Odpowiedz

z reguły otrzymujesz pieniądze na konto w ciągu kilku minut, ale czasami może się to wydłurzyć z różnych względów.
Odpowiedz

zrobiłem drugą płatność na 1 zł i przyszło w kilka minut na konto paypal, na pierwszą dużą kwotę czekam już kilka godzin. Próbowałem się dodzwonić ale jest cały czas zajęte. Wysłalem im wiadomość poprzez kontakt, narzie czekam ...
Odpowiedz

Wysłałem wczoraj wiadomość do bluemedia i dzisiaj dostałem odpowiedź z przeprosinami, wszystko spowodowane było jakimiś błędem technicznym, no nic Smile ważne że pieniądze znalazły się na koncie paypal.
Odpowiedz

Z przelewami paypal zazwyczaj nie ma żadnych problemów, dlatego też tak często z nich korzystam Wink.
Odpowiedz

Wskazówki dotyczące tego, jak sprawdzić, kiedy dojdzie przelew, znajdziecie tu. Myślę, że to akurat wiedza, która przyda się każdemu.
Odpowiedz

Szybkie przelewy, zwane również przelewami natychmiastowymi, oferuje obecnie większość banków komercyjnych i spółdzielczych.  Ten rodzaj przelewów jest dodatkowo płatny w stosunku do przelewów standardowych. Ich ceny określają banki indywidulanie. Jeśli zaś chodzi o terminy księgowania przelewów ‘zwykłych’, to są one uzależnione od sesji rozliczeniowych systemu Elixir https://www.banki.kir.pl/elixir/system-elixir/Każdego dnia roboczego, o określonych godzinach, odbywają się 3 sesje rozliczeniowe w systemu Elixir, natomiast banki mają ustalone własne godziny sesji wychodzących i przychodzących.
Odpowiedz

Własnie szukałam odpowiedni na to pytanie!
Odpowiedz

Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić artykuł na stronie https://www.fox360.net/pl/firma/jak-nada...ierem.html , gdzie dowiecie się w jaki sposób możecie nadać przesyłke kurierem.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2023 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2023 iAndrew & Melroy van den Berg.