Czy reklamujecie się na dość znanym portalu społecznościowym jakim jest faceboo?
Czy to jeszcze mam sens i jakie daje efekty?
Proszę doradźcie jak dobrze promować swoja firmę.
Pozdrawiam
12.12.2013, 11:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2013, 11:47 przez Ranger.)
Wiem że Google Adwords jest dobrym rozwiązaniem na początku potrzeba trochę pieniędzy aby przeprowadzić i zoptymalizować całą machinę sprzedażową, masa pracy i lepiej z tego co wiem różnego rodzaju agencje robią to za nas ale trzeba się liczyć że będą to ogromne koszty, lepiej samemu się douczyć i kontrolować postępy. Ja niestety przez swoją głupotę straciłem konto Adwords, zablokowali mi je kilka lat temu nie zrozumiałem kilku zasad i nieświadomie do tego doprowadziłem przez błahostkę w sumie, dostałem najpierw kilka ostrzeżeń na email którego zbyt często nie używałem a później już było za późno na reakcję. Spróbuje jeszcze w przyszłości spróbować do nich napisać może mi odblokują.
Google + jest coraz bardziej popularne facbook ludziom się już chyba przejadł, to co zauważyłem ostatnio to że im więcej kliknięć w reklamę na fb tym ceny za reklamę spadają, przynajmniej można u nich dobrze stargetować reklamę.
Jasne, że się opłaca. Dziś prawie każdy ma tam konto, więc masz dużą "bazę" potencjalnych klientów.