Jak w temacie. Czy ktoś z Was mieszka na osiedlu, gdzie oni są administratorami?
Ma to być u nas nowa firma. Poprzednia była tragiczna, tym razem chcemy to wcześniej weryfikować.
Jakie doświadczenia?
To dobry zarządca. Są administratorami osiedla w Warszawie, na którym mieszkają moi rodzice. Mam porównanie, co się dzieje u nich, a co się dzieje u nas. Tam wszystko odbywa się jakby według planu. Inwestycje są realizowane, na osiedlu wciąż widać kolejne zmiany, nic nie stoi w miejscu. Zresztą - przecież można znaleźć w sieci zdjęcia i info z ich osiedli.
No cóż... pocieszyłeś nas trochę. Po naszym poprzednim zarządcy boimy się, co będzie po zmianach.
Bo było dramatycznie. Akurat o tym nowym zarządcy w kilku miejscach czytaliśmy i faktycznie wszędzie ludzie raczej pozytywnie się wypowiadają. Pożyjemy to się przekonamy jak będzie.
W sieci znajdziesz info na ich temat w wielu miejscach - poczytajcie.
Nie jest to zarządca, z którym powinniście mieć jakiekolwiek problemy.
Raczej wszystko na pewno będzie w najlepszym porządku.
Ale oczywiście czas pokaże - zobaczcie plan, realizację, sami ocenicie.
Z tą firmą nie miałem do czynienia. Jednak mogę polecić Ci Lemmonhouse bo zarządzają na moim osiedlu więc mogę się na ich temat wypowiedzieć. Nie ma problemu z nagłymi awariami czy usterkami, są natychmiast usuwane. Mieszkańcy mają wgląd do rozliczeń przez Internet co jest bardzo wygodne a w przypadku jakichś sugestii ze strony mieszkańców, zawsze na nie reagują. Warto wziąć ich pod uwagę przy wyborze.