10.07.2017, 09:39
Co sądzicie o kryptowalutach takich jak bitcoin? - warto waszym zdaniem w nie inwestować?
Forum finansowe, biznes forum poruszające tematyki takie jak: inwestycje, finanse, biznes, pomysły na biznes, własna firma, konta bankowe. W tym miejscu możesz zdobywać wiedzę ze świata finansów i biznesu lub dzielić się i wymieniać własnymi doświadczeniami, zawierać nowe znajomości biznesowe. Dołącz do nas :) Pozdrawiamy
Kryptowaluty - opinie
|
10.07.2017, 09:39
Co sądzicie o kryptowalutach takich jak bitcoin? - warto waszym zdaniem w nie inwestować?
15.07.2017, 15:20
To ryzykowne, ale warto - kurs bitcoina i innych wirtualnych walut stale rośnie (choć w krótszych okresach czasu może spadać) i prędko się to nie zmieni. Nie trzymaj ich jednak na giełdzie, tylko na komputerze i kilku innych nośnikach (po odpowiednim zabezpieczeniu). Takie wirtualne waluty możesz kupić na odpowiedniej giełdzie albo w kantorze, sprawdź m.in. ten https://coinroom.com - to jeden z bezpieczniejszych serwisów.
12.10.2017, 12:05
Nie zapominajmy, że BITCOIN to nie wszystko - jest masa innych kryptowalut, które również cieszą się dużym zainteresowaniem. Otstanio, głośno jest o LISK. Zerknijcie sobie na jej wykres: https://pl.tradingview.com/chart/LSKBTC/aOvOFgGw/ - teraz jej wartość spada, ale podejrzewam, że niedługo zacznie wzrastać.
05.06.2018, 09:56
Pytanie do inwestujących w kryptowaluty - korzystał ktoś z rozwiązania oferowanego przez Wielką Brytanię?
Z tego artykułu wynika, że dzięki prowadzeniu spółki w UK można w łatwy sposób rozliczać inwestycje w kryptowaluty, płacąć jedynie 19% CIT i mając jednocześnie możliwość wypłaty prawie 70k złotych bez jakiegokolwiek podatku. Jestem bardzo ciekaw, Polska niestety zamiast wspierać projekty krypto, to z nimi walczy.. Kryptowaluty - spółka w Wielkiej Brytanii
07.02.2020, 19:03
Ciekawy temat. Muszę trochę doczytać.
14.02.2020, 12:49
Brałem pod uwagę inwestowanie w kryptowaluty. Potem jednak postanowiłem, ze nie będę w nie inwestował
jest to ryzykowne mozna wszystko stracic i nawet nie mozna sie sądzić o zwrot zainwestowanej kasy poza tym obecnie kryptowaluty nie zaliczają już takich mocnych wzrostów jak kiedyś.... Polecam za to inwestowanie w pożyczki społecznościowe https://www.futurecapital.pl/ - na portalu jest więcej informacji w temacie. Jest to znacznie bezpieczniejsze niż inwestowanie w kryptowaluty i moze przynieśc lepsze zwroty.
04.05.2020, 14:19
Nie jestem do tego przekonana. Trzeba się bardzo zagłębić w temat by zyskać.
19.06.2020, 08:37
Nie do końca rozumiem działanie kryptowalut, jednak wiele osób z nich korzysta.
16.07.2020, 09:12
Bitcoin to kryptowaluta, którą możesz szybko płacić za rozmaite produkty i usługi oraz robić przelewy międzynarodowe (bez większych dodatkowych opłat). Ponadto da się na niej zarobić, dlatego jest tak popularny. Więcej informacji, o tym, jak działa BTC znajdziesz tutaj Mam nadzieję, że to ci trochę rozjaśni temat
![]()
15.09.2020, 09:00
A ile kosztuje jeden bitcoin? I czy to prawda, że takimi kryptowalutami można opłacać niektóre rzeczy. W sensie zauważyłam, że są strony gdzie można nimi płacić? A jak wygląda inwestycja w bitcoiny? Czy to się w ogóle oplaca?
12.10.2020, 13:05
Informacje odnośnie transakcji przeprowadzonych za pomocą bitcoin są zaszyfrowane za pomocą technologii zwanej „blockchain”. Sposób jej działania i ciągłej weryfikacji zdaje się na chwilę obecną być praktycznie nie do złamania. Staram się znaleźć w sieci wiadomości o bitcoin i być na bieżąco. Do tej pory moim ulubionym portalem jest https://cryps.pl/wiadomosci/.
13.01.2021, 12:21
Na pewno bardzo dobrze zrobiłem że do tego wątku wszedłem. Z tego wątku dużo się dowiedziałem.
__________________________________________________________________ Niemcy holowanie na autostradzie |
|
Ostatnie tematy użytkownika jacekk87 | |||
Wątki | Data | Odpowiedzi | |
Księgowość dla JDG | 26.01.2019, 10:17 | 2 | |
Program do faktur - jaki? | 14.11.2018, 14:17 | 4 | |
Gabinet weterynaryjny | 23.07.2018, 11:53 | 1 | |
Myjnia - ręczna czy automatyczna? | 23.06.2018, 13:06 | 8 | |
Pliki JPK | 03.01.2018, 12:30 | 3 |