Witajcie
Chciałem się dowiedzieć jakie polecacie konto bankowe dla firmy?
Niedługo będzie mi potrzebne i chciałbym zasięgnąć opinii osób które posiadają konto firmowe od dłuższego czasu.
Wiesz, ja ostatnio otwierałam konto firmowe i zdecydowałam się na Alior Bank. Kolega otwierał prawie równocześnie i zdecydował się na Idea Bank -i powiem Ci, że ma konto na lepszych warunkach. Sprawdź sobie Idea Bank. Chociaż oczywiście to trochę zależy od profilu i obrotów firmy.
Wydaje mi się że Idea Bank jest najlepszym rozwiązaniem, choć jest to moje subiektywna opinia, każdy ma inne wymagania.
30.09.2014, 19:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.08.2017, 20:02 przez koper.)
ING niedawno połączył swoje konta firmowe w jeden rachunek Direct dla firm. Sprawdź i porównaj z kilkoma innymi.
Jak zakładałem konto firmowe w BZWBK to ładna nawijka że tylko 10 zł za prowadzenie konta a teraz jakimś cudem już jest też 6 zł miesięcznie za kartę. Gdybym nie miał u nich kredytu to bym zamknął.
ja mogę zarekomendować konto firmowe w banku, mam takie tylko pewnie dlatego że mam również osobiste w ich banku i tak jest prościej. Choć nie widzę jakiejś dużej różnicy jaki bank posiadamy, ważne żeby nie było dużo opłat, dobry support, szybkie przelewy.