Liczba postów: 42
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Chciałem was zapytać jak wam się żyje w naszym kraju, według mnie to nie jest przychylny kraj ani dla zwykłych rodaków, ani dla przedsiębiorców.
Wiadomo zależy od punktu widzenia, co myślicie na ten temat. czy tobie też żyje się średnio a nie tak jak to sobie wymarzyłeś
Liczba postów: 194
Liczba wątków: 25
Reputacja:
9
Zobaczcie sobie ten film, uzmysławia jak to jest za granicą, dużo ludzi chce wyjechać z Polski za lepszymi standardami życia, ale czy to taki dobry pomysł?
warto zobaczyć ten dokument
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Niestety, ale jest bardzo ciężko i nie zanosi się aby było lepiej. Rodzice od 25 lat prowadzą sklep spożywczy w niewielkiej miejscowości i tak na prawdę jest coraz gorzej. Podatki są coraz wyższe i w związku z tym rosną ceny. Ludzie wolą kupować towar w biedronce, który jest kilkukrotnie tańszy i robiony specjalnie pod markety.
Jest ciężko.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
No tak, są robione z gorszej jakości produktów i mogą być sprzedawane taniej. Znajomy pracował w biedronce jeszcze kilka lat temu i mówił, jak to wyglądało. Tam na prawdę jest niewiele rzeczy, które warto kupić.
Liczba postów: 489
Reputacja:
1
Mogłoby nam się żyć zdecydowanie lepiej i mam nadzieję, że jeszcze dożyję takich czasów :-)
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Jest kiepsko i trzeba liczyć się z tym, że jeśli wygra duda albo komoruski, czyli tak na prawdę socjaliści, to nic się tutaj nie zmieni.
Liczba postów: 147
Reputacja:
0
Szkoda, że ta "polityka prorodzinna" obija się na finansach całego społeczeństwa...
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Niestety ale idzie kryzys. Zastanawiam się jaka będzie przyszłość