Ja polecam RevShery. Nie są to żadne typowe piramidy finansowe, a zwykłe zakupy w pakiety reklamowe od których po określonym czasie otrzymujemy rabat. Od roku bardzo mocno zaczęły wchodzić na rynek internetowy. Jest mnóstwo programów takich nie rentownych, jednak ten program akurat ciągle się rozwija i wydaje się najbardziej bezpieczny do długiego funkcjonowania na rynku e-biznesu.
Jak chcesz zostać w tym miejscu w którym jesteś to nie wchodź !!!
Linki do własnych stron wstawiamy w sygnaturze.
Dobry biznes w dzisiejszych czasach to wynajem mieszkań studentom. Kupujesz mieszkanie i ono samo zarabia na siebie.
(Sygnatura)
Teraz to tylko taki biznes w którym jest jak najmniejsze ewentualne ryzyko poniesionych strat, coś w co nie musimy za dużo inwestować jak np, w sprzęt, towar który nie wiadomo czy się sprzeda itd. Najlepiej jeśli naszym głównym towarem są nasze zdolności czy umiejętności. Jak np bycie złotą rączką, mechanikiem, fryzjerem, tatuatorem itd.
Podstawowym działaniem jakie koniecznie warto podjąć przed otwarciem nowego biznesu, to opracowanie kompleksowego biznes planu. Niestety nowi przedsiębiorcy podchodzą do tej sprawy często jako zbędny obowiązek (np. w celu otrzymania dotacji na otwarcie firmy), natomiast zapominają o potencjalnych korzyściach biznesowych z tego płynących. Problem może oczywiście stanowić to, aby takie badania rynku zostały w profesjonalny sposób przeprowadzone. Można więc rozważyć opcję powierzenia takiego zadania firmie badawczej, która podda analizie otoczenie rynkowe (konkurencja aktualna oraz potencjalna), a także zbada bezpośrednio obecną podaż, popyt oraz potrzeby i preferencje klientów.
Myślę, że biznes internetowy. Nie mam jednak 100% przekonania.
29.05.2017, 11:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2017, 11:44 przez netman.)
Forek25Myślę, że biznes internetowy. Nie mam jednak 100% przekonania.
I coś w tym jest,bo sprzedaż przez internet kwitnbie a można jeszcze pomyśleć nad takim rozwiązaniem jak dropshipping
Są hurtownie jak np.
http://bagexpress.pl/ które dają taką możliwość i nie trzeba na początku działalność inwestować sporych śródków,co jest ważne dla począkujących przedsiębiorców!
Co sądzicie o takim systemie sprzedaży?
Konta,kredyty,lokaty -pod ręką!
Można zainteresować się franczyzą lub sprzedażą przez internet, to coraz bardziej popularny sposób zarabiania przez internet, szczególnie dropshoping