Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dyskusja Inwestowanie na forex przez aplikację
Tak jak w temacie. Inwestujecie przez www na laptopie, czy macie aplikację na smartfony?
A jeśli aplikacja na smartfony, to czy macie dokładnie te same funkcje, to w wersji www?
Odpowiedz

Oczywiście, że smartfon. Jeśli ktoś zajmuje się tylko forexem i ma cały czas pod ręką laptopa, to spoko, tak można. Ale jeśli tak jak u mnie, forex jest tylko dodatkiem, to smartfon ratuje sytuację. Wiele razy w pracy, dostawałem z aplikacji easyMarkets powiadomienie i w ciągu kilku chwil podejmowałem decyzję. A że mam to na telefonie służbowym, to nawet nie widać, że robię coś, co nie jest związane z pracą.
Odpowiedz

Jest po polsku, tak?
Ja również inwestuję w easyMarkets. Pobiorę sobie dzisiaj i wypróbuję.
System ma wszystko to, co jest dostępne w wersji komputerowej?
Jest dealCancellacion?
Odpowiedz

Jest dokładnie wszystko, co masz w normalnej wersji systemu - wszystkie funkcje i całość w dodatku ustawiona w identyczny sposób, tak więc bez większych problemów sobie poradzisz. Oczywiście - po polsku, ale polska wersja aplikacji pojawiła się dopiero jakiś czas temu. Maj/czerwiec. Mimo wszystko - dopracowana. Nie znaleźliśmy błędów, działa to solidnie.
Odpowiedz

Zainstalowałem, potestuję, doświadczeniami się na pewno wymienię. Aplikacja mi się wstępnie podoba - zresztą wygląda bardzo podobnie do samego systemu easyMarkets pod kompy. Nie spodziewam się kiepskich niespodzianek. W systemie pod kompy też nie kojarzę, żebym kiedykolwiek napotkał na problemy.
Odpowiedz

Tam nie ma się takich problemów. Naprawdę inwestowanie przez aplikacje jest znacznie łatwiejsze, daje większe możliwości. Funkcje systemu te same, a zwyczajnie dużo szybciej i łatwiej można reagować na zmiany rynkowe. I to jest tak naprawdę decydujące dla powodzenia tych inwestycji. Jeśli przez cały dzień nie jesteś w stanie działać, to ciężko oczekiwać dobrych wyników, prawda?
Odpowiedz

Ja już to widzę. Plus dla nich za to, jak skonstruowali system, bo faktycznie w każde miejsce dociera się bardzo łatwo, wszystkie funkcje są pod ręką, nie trzeba kopać, żeby coś znaleźć. Zachowali domyślność na takim samym poziomie, jak przy wersji na komputery i to mi się podoba. Aplikacja z tego co widzę jest świeża, pewnie będzie dalej rozwijana, ale czy zauważyliście w niej jakieś tematy, które faktycznie wymagają zmian?
Odpowiedz

Plus dla easyMarkets za to, że przenieśli wszystkie funkcje systemu z wersji komputerowej na aplikację.
Kolejny plus - niezawodność tego systemu. Bo tak naprawdę nie znajduję błędów. Wiem, że aplikacja oddana pod użytkowników powinna być dopracowana, ale tak naprawdę - jak często się to zdarza?
Odpowiedz

Ja korzystam z dwóch brokerów i obaj umożliwiają handel poprzez aplikację mobilną (oraz komputerową). Więcej o nich możesz poczytać na moich recenzjach:
Odpowiedz

W dzisiejszych czasach,choćby ze względu na pandemię,inwestowanie w ten sposób może się okazać dość ryzykowne...
Zachęcam do odwiedzenia ciekawej strony na ten pomnażania pieniędzy w funduszach!
Można tam znaleźć informacja,zarówno dla początkującego inwestora jak i tego bardziej wytrawnego Wink
Sam z niej korzystam,znajduje się pod adresem https://viennalife.pl/strefa-inwestowania
Odpowiedz

ja sobie wszystko ogarniam na kompie, jakos mi tak wygodniej, tym bardziej, ze korzystam sobie z oprogramowania https://www.az-invest.eu/visual-trading-...metatrader , które umożliwia zautomatyzowanie prowadzenia pozycji zgodnie z przyjętym trading planem
Odpowiedz

Najpopularniejsza forma inwestowania, to chyba akcje spółek https://generali-investments.pl/contents...ich-spolek A już na pewno bardziej przystępna od nieruchomości.
Odpowiedz