Biznes dochód pasywny
Biznes dochód pasywny
osobiście myślę że tak naprawdę to jednym z nich jest MLM albo inwestycje w nieruchomości, ale naprawdę jest to długa droga jeśli chodzi o zyski. Pierwsze kroki powinno się stawiać w tradycyjnym biznesie lub internetowym ale w jakimś gdzie nabieramy doświadczenia, inaczej o biznesie pasywnym można pomarzyć, wszystko wymaga pracy i zaparcia or wytrwałości.
Nie wiem czy nieruchomości są dobrym pomysłem. Coraz więcej ludzi wyjeżdża za granicę a sam przyrost naturalny drastycznie spada. Podatki są bardzo wysokie, na wszystko i posiadanie dzieci w dzisiejszych czasach to na prawdę luksus.
Dla cierpliwych dobrym pomysłem na dochód pasywny będę nieruchomości pod wynajem, szczególnie w miastach z dużą ilością uczelni jak również firm zagranicznych student i pracownik w delegacji to najlepszy najemca Kris wspomniał o MLM owszem zgadzam się, ale osoby z małą determinacją do działania jak również przebojowością i charyzmą do nakręcania człowieka na dany produkt może się błyskawicznie zniechęcić.
Polecałabym coś z IT. Jeżeli masz kasę na inwestycję, załóż firmę IT i zatrudnij programistów ;]
Moim zdaniem przede wszystkim warto zainwestować w nieruchomości.. może nie jakieś duże, ale jednak zawsze ten zwrot będzie a na pewno na przestrzeni kilkunastu następnych lat. Oprócz tego pomyślałabym o platformach, stronach internetowych.. ale tu już trzeba włożyć trochę pracy na początek, żeby to później dobrze się kręciło.
Jest jeszcze takie coś - może komuś pomoże: Jak przyciągnąć pieniądze
Ten wątek jest bardzo ciekawy. Na pewno każdy może z tego wątku bardzo dużo się dowiedzieć.